Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Bezoek dan onze contactpagina.

Zijn alle spellen op deze site gratis te spelen?

Ja, alle spellen op deze website kunnen gratis worden gespeeld. Je hoeft niet te betalen om deze spellen te spelen. Sommige spellen bevatten in-game aankopen, maar je bent op geen enkele wijze verplicht om dergelijke aankopen te doen.

Terug naar inhoudsopgave

Heb ik een plugin nodig om jullie spellen te spelen?

Nee, je hebt geen browser plugin nodig om deze games te spelen. Je hebt alleen een moderne browser nodig die HTML5 ondersteunt, bijvoorbeeld Google Chrome of Mozilla Firefox.

Terug naar inhoudsopgave

Ik zit vast in een spel. Kun je mij helpen?

Helaas kunnen wij geen ondersteuning bieden over de gameplay van de spellen op deze website. De meeste spelpagina's bevatten een walkthrough-video die laat zien hoe je verschillende levels of delen van het spel kunt oplossen. We raden je aan deze video te bekijken als je niet weet hoe het spel werkt of als je vast zit.

Terug naar inhoudsopgave

Het spel start niet. Wat te doen?

Als het spel niet start, neem dan contact met ons op en laat ons weten welk spel je probeert te spelen en welk besturingssysteem en browserversie je gebruikt.

Terug naar inhoudsopgave

Hoe werkt de favorietenfunctie?

Op elke spelpagina vind je een knop getiteld 'Toevoegen aan favorieten'. Wanneer je op deze knop klikt, wordt het spel toegevoegd aan jouw favorieten. Jouw favoriete spellen zijn gemakkelijk te bereiken wanneer je in het menu van deze site op Favorieten klikt. Jouw favorieten worden bewaard in de lokale opslag van jouw browser; wij houden jouw persoonlijke favorieten niet bij. Als je jouw favoriete spellen wilt behouden, moet je dezelfde browser gebruiken en de lokale opslagruimte niet legen.

Terug naar inhoudsopgave

Ik kan mijn favorieten niet meer vinden. Wat te doen?

Als je de favorieten die je op deze site hebt gemaakt niet kunt vinden, betekent dit dat de lokale opslag van jouw browser geleegd is. Zorg ervoor dat je dezelfde browser gebruikt als waarmee je de favoriete spellen hebt toegevoegd. Aangezien de favorieten alleen op jouw computer zijn opgeslagen, kunnen we jouw favorieten helaas niet herstellen.

Terug naar inhoudsopgave
Terug naar boven