Over ons

Op GameWolf vind je de beste online spelletjes in HTML5 die je gratis kunt spelen. In ons uitgebreide aanbod vind je verschillende soorten online games die je direct in jouw browser kunt spelen. Van actiespellen tot puzzelspellen en van platformgames tot sportspellen. Daarnaast vind je op deze online games site klassieke spellen en spelletjes voor meisjes. Bovendien bestaat ons assortiment uit onder meer Paasspellen, Halloweengames en Kerstspellen. Er is werkelijk voor ieder wat wils!

Speel overal jouw favoriete online spellen

Deze website is ontworpen voor gebruik op computers, tablets en smartphones. Zodoende kun je de spellen in ons aanbod niet alleen op jouw computer spelen, maar ook optimaal op jouw iPad / Android tablet en iPhone / Android smartphone. De website van GameWolf past zich automatisch aan het apparaat aan dat je gebruikt. Geniet waar jij wilt van jouw favoriete online games!

Altijd de nieuwste online spelletjes

Wij voegen regelmatig nieuwe online games toe aan ons aanbod. Zodoende vind je ook de nieuwste online spelletjes op GameWolf. De nieuwe aanwinsten vind je op de pagina Nieuw. Bovendien kun je ons volgen via Facebook, Twitter en onze e-mailnieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven van de nieuwste online games die via deze website direct te spelen zijn.

Jouw favoriete online games op een rij

Via GameWolf kun je een lijst samenstellen van jouw favoriete online spellen. Zodoende hoef je niet ons complete spelaanbod te doorlopen om jouw favoriete online spelletjes terug te vinden. Op de pagina Favorieten vind je eenvoudig de spelletjes die jij het leukste vindt. Eén klik is genoeg om de game te starten en het spelen kan beginnen! Via elke spelpagina kun je de betreffende game aan jouw favorieten toevoegen.

Online spellen aanmelden

Heb jij zelf een online game ontwikkeld of wil je een spel aanraden dat wij nog niet op deze website aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling. Bij voorbaat dank voor jouw hulp.

Wij wensen je veel speelplezier met de online games op GameWolf!

Terug naar boven