Blackjack Master

Uitgever:Cloud Games
Toegevoegd op:28 mei 2018

Walkthrough-video

Hulp nodig bij het spelen van dit spel? Bekijk deze video!

Spelbeschrijving van Blackjack Master

In Blackjack Master concurreert de speler met de dealer door kaarten te vergelijken. Er zijn verschillende manieren om de dealer te verslaan!

Jouw doel is natuurlijk om dichter bij de 21 punten te komen dan de dealer, maar ga er niet overheen want heb je 22 punten of hoger, dan is deze ronde voor jou afgelopen. De puntentelling gaat als volgt: de Ace is 11 punten, tenzij je voor de eerste keer over de 21 punten heen gaat. Gebeurt dit, dan verandert jouw Ace in 1 punt. De King, Queen en Jack hebben een waarde van 10 punten en de overige kaarten hebben 2 tot 9 punten. De joker doet in dit kaartspel niet mee.

Je krijgt eerst 2 kaarten van de dealer, net zoals de dealer zelf. Jij speelt een duel tegen de dealer. Jij mag eerst bepalen of je er een kaart bij wilt (hit) of dat je denkt dat je dicht genoeg bent bij de 21 punten (stand). Goed om te weten: de dealer kiest voor een hit als hij of zij op 16 punten staat, maar gaat voor een stand vanaf 17 punten.

Heb je een kans om te winnen? Jazeker, Blackjack is één van de weinige kansspelen in het casino waarbij je zelf van invloed bent en je niet aan het lot bent overgelaten. Maar het blijft natuurlijk ook deels een kwestie van geluk. Have fun & good luck!

Spelinformatie

Uitgever:Cloud Games
Toegevoegd op:28 mei 2018
Categorie: Traditioneel > Kaarten
Traditioneel > Blackjack

Beoordeel dit spel

Wat vind je van Blackjack Master? Beoordeel het spel op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 de laagste en 10 de hoogste score is.

Beoordeling toevoegen

Aanmelden voor de GameWolf Nieuwsbrief

Zo nu en dan versturen wij een e-mailnieuwsbrief met informatie over updates van deze website, vooral wanneer nieuwe spellen zijn toegevoegd. Je kunt je aanmelden voor de GameWolf Nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

Terug naar boven