Element Puzzle

Ontwikkelaar:Sun Temple
Uitgever:Cloud Games
Toegevoegd op:30 september 2017

Spelbeschrijving van Element Puzzle

Element Puzzle is een retro-stijl arcadepuzzelmix. Verzamel vuur-, water-, aarde- en lucht-fiches om de vorm van het element te veranderen. Het vuurelement brandt de houten obstakels maar kan worden vernietigd door water. Het waterelement geeft je de mogelijkheid om vrij in water te bewegen, maar wordt verdampt als het in aanraking komt met vuur. Het aarde-element is bestand tegen water en vuur, maar het lost op in water. Het luchtelement kan in elke gewenste richting vliegen, maar kan alleen worden gestopt door obstakels. Blijf weg van de dwalende 'lege' manifestaties aangezien die het element vernietigen, in welke vorm dan ook.

Spelinformatie

Ontwikkelaar:Sun Temple
Uitgever:Cloud Games
Toegevoegd op:30 september 2017
Categorie: Puzzel > Uitgang bereiken
Diverse > Diverse

Beoordeel dit spel

Wat vind je van Element Puzzle? Beoordeel het spel op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 de laagste en 10 de hoogste score is.

Beoordeling toevoegen

Aanmelden voor de GameWolf Nieuwsbrief

Zo nu en dan versturen wij een e-mailnieuwsbrief met informatie over updates van deze website, vooral wanneer nieuwe spellen zijn toegevoegd. Je kunt je aanmelden voor de GameWolf Nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

Terug naar boven